Fero dhe Arbenita po kalojnë një krizë në çift. Madje të njejtit janë edhe në prag të divorcit.

Fero tha se gruaja e parë nuk duhet ta ndalë burrin që ta marrë gruan e dytë.

E për këtë nuk ka munguar reagimi i modeles bukuroshe.

Ajo ka publikuar një foto me anë të së cilës anasjelltas ja bënê me dije se cfarë ka humbur.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *