Një pasqyrë e jetës interesante dhe të pazakontë të miliarderit dhe pronarit të një sërë kompanish, Elon Musk, jepet nga një biografi e re e nënshkruar nga shkrimtari amerikan, Walter Isaacson.

Duke folur për jetën e tij personale, pasaniku zbuloi detajet e marrëdhënies së stuhishme mes tij dhe Amber Heard.

Ai filloi të takohej me aktoren në prill të vitit 2017, pas ndarjes së saj me Johnny Depp, e cila rezultoi në një betejë të madhe gjyqësore.

Krevati e muret me gjak, flokët e shkulura në tokë – detajet makrabre nga gjyqi i famshëm Amber Heard-Johnny Depp
Elon dhe Amber ishin në një lidhje deri në vitin 2018, pas së cilës ai filloi një lidhje me muzikanten Grimes, me të cilin ka tre fëmijë.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *