Nëse gjithçka shkon sipas planit, do të kompensojmë kohën e humbur këtë sezon festash.

Mund të ndiheni pak herët të mendoni për veshjet tuaja të dhjetorit, por tani është në fakt koha më e mirë për të blerë veshje për festa ose për të filluar të rezervoni pamjet që dëshironi të huazoni nga faqet me qira.

Dhjetori është koha për t’u argëtuar me veshjet tuaja dhe për të luajtur me teksturën, ngjyrën dhe aksesorët e guximshëm.

Për ata që duan një pamje më delikate të veshjes së festave, ne rekomandojmë copa minimale në pëlhura saten, të tilla si një fund i shoqëruar me një bluzë ose një palë pantallona lëkure.

Më poshtë kemi renditur pesë trendet që mendohet se do t’i shihni në çdo festë këtë vit:

Pupla

Vathë të mëdhenj

Materiale të mëndafshta

 

Comments are closed.