Rikthehen 7 me 7, kjo është kënga e tyre e re

Pas një pauze shumë të gjatë një befasi fantastike sapo erdhi nga 7 me 7.

Rock grupi ferizajas është rikthyer në skenën muzikore me një këngë të re.

Kënga mban titullin “Kaktus” dhe vjen me një video të animuar, unik siç kanë qenë gjithmonë videoklipet e grupit.

Rikthehen 7 me 7, kjo është kënga e tyre e re

Pas një pauze shumë të gjatë një befasi fantastike sapo erdhi nga 7 me 7.

Rock grupi ferizajas është rikthyer në skenën muzikore me një këngë të re.

Kënga mban titullin “Kaktus” dhe vjen me një video të animuar, unik siç kanë qenë gjithmonë videoklipet e grupit.

“Kaktus” është projekt me stil tipik që e ka karekterizuar gjithmonë grupin, që i kishin munguar prej vitesh fansave të tyre. /GazetaExpress/

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *