Filmi “Killers of the Flower Moon”, i cili pritet të dalë në kinema më 19 tetor do të bëjë bashkë dy ikonat Leonardo DiCaprio dhe Robert De Niro.

Bazuar në një histori të vërtetë dhe të treguar përmes romancës së pamundur të Ernest Burkhart (DiCaprio) dhe Molly Kyle (Lily Gladstone), filmi është një sagë epike krimi, ku dashuria e vërtetë kryqëzohet me tradhtinë.

Regjisori i filmit është Martin Scorsese, ndërsa skenari është shkruar nga Eric Roth dhe Scorsese.

Veç DiCaprios dhe De Niros, luajnë edhe Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, John Lithgoë, Brendan Fraser, Cara Jade Myers dhe të tjerë.
Në fund të shekullit XX, zbulimi i naftës solli pasuri të madhe për popullin Osage, duke i bërë disa nga anëtarët e komunitetit njerëzit më të pasur në botë brenda natës. Pasuria indianëve tërhoqi menjëherë ndërhyrës të jashtëm, të cilët manipuluan, zhvatën dhe vodhën sa më shumë para që të mundnin.

Top Channel

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *